בשנים האחרונות אנחנו יכולים למצוא יותר ויותר אנשים אשר בוחרים להזמין לאירועים שהם עורכים, קייטרינג בשרי. על פניו זה נשמע אולי מנוגד לאופנות או תהליכים שמתרחשים בעולם הקולינריה הישראלי, בין אם זה מגמת של טבעונות או מגמה של צריכת אוכל בריא, אך אנחנו יכולים למצוא גם לא מעט אנשים אשר בוחרים לאכול אך ורק בשר מסוגים שונים, מסיבות שונות.
לשמחתם של אותם אנשים שמבקשים לערוך אירוע על טהרת קייטרינג על האש עם בשר איכותי, הרי שהם יכולים למצוא לא מעט חברות שמתמחות בכך וכן הם יכולים למצוא לא מעט תפריטים איכותיים עם מגוון בשרים מסוגים שונים, ברמה הגבוהה ביותר.
זה נובע מעצם העובדה, שכיום יש הרבה יותר מקומות שמכינים ומתמחים בהכנת בשר ברמה הגבוהה ביותר, הן בשר סטנדרטי, הן מעושן והן כל סוג של בישול וצלייה. אפשר למצוא היום הרבה יותר נתחי בשר מסוגים שונים, כאלה אשר מגדלים בישראל וכאלה אשר מיובאים מחו"ל. מן הסתם, הפריחה בשוק הבשר הישראלי, כפי שאנחנו יכולים לראות אותו במסעדות רבות וכן בלא מעט חנויות, באה לידי ביטוי גם בחברות קייטרינג לאירועים אשר מגישות קייטרינג בשרי לגמרי.
מה היתרונות וכיצד מגישים בצורה נכונה תפריט בשרי
היתרון הגדול של קייטרינג בשרי הוא, שמדובר בשירות שיכול להתאים לכל אירוע וניתן לשלב בו אטרקציות שונות, בין אם זה אומר אופציה של בישול ועישון הבשר במקום, לעיניי האורחים ובין אם זה אומר שילוב של מנות שונות ומגוונות.
צריך לומר עוד, שבדרך כלל במרבית האירועים, מרבית הסועדים יאכלו בשר וייהנו ממנו, לא משנה אם מדובר בילדים או מבוגרים, לא משנה אם מדובר באוכלי בשר רציניים או כאלה שמסתפקים בהמבורגר טוב.
עם זאת, בשביל שהאירוע יהיה מושלם וכולם יוכלו ליהנות ממנו, הרי שאפשר למצוא גם אפשרויות נוספות בקייטרינג בשרי. למשל, בדרך כלל הוא יכלול סלטים רבים, דגים, ובמקרים מסוימים אפילו מנות עם שמות של בשר אך בסגנון טבעוני, מה שכמובן יתאים למי שאיננו אוכל בשר כלל ומעדיף לאכול דברים שאינם מגיעים כלל מהחי.